Korfbalster en recordinternational Struik stopt ermee

30 augustus 2018

IT’S TIME TO SAY GOODBYE 🇳🇱😘 Jarenlang, bijna 13 jaar zelfs, heeft er maar één ding op nummer 1 gestaan voor mij: korfballen! Met een lach en een traan wil ik afscheid nemen als international tijdens het EK aanstaande oktober! Ik had me geen mooier beroep kunnen wensen de afgelopen jaren! Dankbaar dat ik na alle blessures nog in oranje mee mag draaien en dankbaar voor alle mooie momenten die ik met zoveel verschillende teamgenoten heb mogen beleven! Voor nu, nog even genieten van het fantastische leven als topsporter en uiteraard hoop ik jullie allen te zien tijdens het EK in Friesland!! 🇳🇱💪🏼 Meer info: @adrivierenland (krant) en later vandaag @korfbal.nl • • #EKC2018 #thisiskorfball #teamnlkorfbal #timetosaygoodbye

Een bericht gedeeld door S U Z A N N E S T R U I K (@suzannestruik) op

Ze stopt na 63 keer voor het Nederlands team te hebben gespeeld: recordinternational Suzanne Struik. Na het EK in oktober neemt ze afscheid van TeamNL.


De 31-jarige speelster van PKC/SWKGroep speelt sinds 2006 voor Nederlandse korfbalteam. Struik heeft een volle prijzenkast; ze won 3 World Games, 3 WK's en 3 EK's.