Marit Bouwmeester kiest voor eigen broer als nieuwe coach

29 december 2016

ANP

Roelof Bouwmeester is de nieuwe coach van topzeilster Marit Bouwmeester. En ja, dat is familie. De 31-jarige Roelof is de broer van de regerend olympisch kampioene in de Laser Radial-klasse. Hij volgt Jaap Zielhuis op als hoofdcoach. Dat meldt de Leeuwarder Courant donderdag.


Opvolger van Zielhuis
Broer Roelof werd in aanloop van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro al toegevoegd aan de technische staf van Marit. Toen Zielhuis anderhalve maand geleden door het Watersportverbond benoemd werd tot hoofd-bondscoach, moest Marit Bouwmeester op zoek naar een nieuwe coach.

Hier een wordpress-video:MyChannels:
Hier een poll:

Hallo LinkU!

Laden ... Laden ...


Hier staat een widget:


'Extra paar ogen'
Roelof Bouwmeester zal in ieder geval in 2017 de positie van hoofdcoach bekleden. "Roelof is een geweldig paar extra ogen, is altijd rustig en heeft ervaring", aldus zus Marit.

2014-04-26 19:23:00 EINDHOVEN - Jurylid Inge de Bruijn tijdens het tweede seizoen van Sterren Springen van SBS6. ANP KIPPA ROBERT VOS

Daar aan de costa del sol, tingelingeling. Daar sloeg mijn hartje op hol, tingelingeling. We gaan gewoon maar even door met het ontregelen van deze site. Als je dit leest: snel doorklikken.anp-50072989
The Lofoten Islands from Nick Kontostavlakis on Vimeo.


Hierboven staat Ziggo. Hopelijk doet hij het.
Zie je de blog niet? Klik dan hierrr.

Test

Laden ... Laden ...


Dat was de poll. Bedankt voor alles.