180’ers voor iedereen? Dat levert deze mooie special bij TOTO op!

30 maart 2023 | In samenwerking met TOTO

Getty Images
toto-darts-180-premier-league

De Premier League Darts is vanavond in het dartsgekke Duitsland. In Berlijn willen Michael van Gerwen, Gerwyn Price en de andere 6 toppers zich tijdens speelronde 9 van hun beste kant laten zien en zoveel mogelijk 180'ers gaan gooien. Denk jij dat alle 8 de spelers vanavond er meer dan 1 gaan gooien? Dan heeft TOTO daar een hele mooie special bij!


Check ook: Het programma van de Premier League Darts in Berlijn

Als alle spelers donderdagavond meer dan 1 180'er gooien in hun kwartfinale dan krijg je 5,00 keer je inzet terug. De gemiddeldes van de spelers laten zien dat alle spelers dit moet lukken, want na 8 speelrondes hebben ze allemaal een gemiddelde van minimaal 2 180'ers per wedstrijd. Peter Wright en Dimitri van den Bergh staan onderaan met precies 2 180'ers per wedstrijd. Nathan Aspinall gooide er 45 in 15 partijen en zijn gemiddelde van 3 is het hoogste van alle spelers.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Een regen aan 180'ers?
Heb je helemaal veel vertrouwen in de spelers dan kun je natuurlijk ook inzetten op het aantal 180'ers over de hele avond. Als je denkt dat er 29 of meer 180'ers gegooid worden vanavond kun je 6,50 keer je inzet verdienen. Goed om rekening mee te houden: vorige week werden er liefst 38 gegooid.

Bekijk hier alle andere weddenschappen rondom de Premier League.