Ajax en Real Madrid kunnen jouw donderdag een flinke Boost geven met TOTO

26 januari 2023 | In samenwerking met TOTO

Pro Shots

Ajax speelt donderdagavond tegen FC Volendam in de eredivisie en kan een overwinning hard gebruiken. Hopelijk krijgen de spelers van de Amsterdammers een flinke boost voor de wedstrijd, want dat kan jou in combinatie met Real Madrid ook een leuke boost opleveren, namelijk de TOTO Boost van de Dag!


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ajax heeft al 6 wedstrijden niet meer gewonnen in de eredivisie en de wedstrijd tegen Volendam lijkt bij uitstek een mooie gelegenheid om die reeks te beëindigen. De Volendammers schoten uit de startblokken na de winterstop met 2 overwinningen, maar konden afgelopen weekend niet winnen van Excelsior.

Real Madrid speelt in de Copa del Rey tegen stadgenoot Atlético Madrid. Een heerlijk potje om naar te kijken, check hier waar dat kan! In de competitie staan De Koninklijke 10 punten voor op Los Colchoneros, dus een overwinning van Real is wel aannemelijk.

TOTO Boost van de Dag 26 januari


'Ajax thuis tegen Volendam en Real thuis tegen Atlético, dat wordt een goed avondje voor beide gastheren', dachten ze bij TOTO. Daarom is de Boost van de Dag: 'Ajax en Real Madrid winnen en alle 4 teams scoren', met een quotering van 8,50. Dat klinkt als een mooi betje, toch?

Benieuwd naar de andere specials van TOTO? Check ze hier!

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.