Gaat PEC Zwolle er toch nog met de titel vandoor in de laatste KKD-speelronde? Check deze TOTO-specials

19 mei 2023 | In samenwerking met TOTO

Pro Shots
toto-kkd-specials-speelronde-38

De laatste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie staat vrijdag in het teken van de titelstrijd tussen Heracles Almelo en PEC Zwolle. Daarachter zijn de 6 ploegen die de play-offs ingaan al bekend, maar het is nog niet beslist wie daarin tegen wie moet gaan spelen. Er is dus genoeg moois om naar uit te kijken en al helemaal met deze TOTO-specials.


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Koploper Heracles is de favoriet voor de titel. Het staat net als PEC Zwolle op 82 punten, maar heeft een beter doelsaldo: +59 om +55. Heracles speelt thuis tegen Jong Ajax en PEC gaat op bezoek bij Helmond Sport. Denk jij dat PEC nog voor een verrassing gaat zorgen en de titel grijpt, dan krijg je 4,75 keer je inzet terug.

Achter Heracles en PEC kunnen veel teams nog van plek wisselen. Willem II en Almere strijden om plek 3 en daarmee het beste programma in de play-offs. MVV, NAC, VVV en FC Eindhoven gaan ook de nacompetitie in, maar kunnen allemaal nog eindigen op de plekken 5 tot en met 8. Er is dus nog veel voor te spelen en dat kan zomaar helpen bij de TOTO-specials.

Alle KKD TOTO-specials


Beide teams scoren in elke wedstrijd - 70,00
Doelpunt in beide helften van elke wedstrijd - 40,00
Doelpunt in de 1e helft van elke wedstrijd - 10,00
Heracles, Almere en Zwolle winnen met 2 goals of meer verschil - 7,00
Heracles, Almere en Zwolle winnen met 1-0, 2-0 of 3-0 - 60,00
Heracles, Almere en Zwolle winnen met 2-1, 3-1 of 4-1 - 50,00
Heracles, Almere en Zwolle winnen zonder tegendoelpunt - 28,00
Let op: de bovengenoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.

TOTO Boost van de dag


Ook heeft TOTO een Boost van de Dag in petto. Als er in alle wedstrijden vanavond minimaal 2 keer gescoord wordt dan krijg je 4,50 keer je inzet terug.