Houden de goalies van Eindhoven en Juve vanavond hun doel schoon? Dan pak je deze dikke TOTO-boost

22 mei 2023 | In samenwerking met TOTO

Pro Shots
Juve-fans

Het seizoen is bijna voorbij, maar voor veel ploegen is er nog genoeg om voor te spelen. Zo begint FC Eindhoven maandagavond aan hun eerste wedstrijd in de play-offs en kan Juventus een reuzenstap zetten richting Champions League-voetbal. TOTO heeft aan die 2 potjes een mooie boost gehangen, waarbij je 13 keer je inzet kunt binnenslepen!


Bij een 1-0, 2-0 of 3-0 overwinning van Juventus en FC Eindhoven, pak jij een mooie quotering van 13,00 via die boost van TOTO. De Italianen wonnen hun laatste 2 competitiewedstrijden ook met 2-0, waardoor ze voor 3 op een rij kunnen gaan uit tegen Empoli. Voor FC Eindhoven zou een overwinning in eigen huis op Almere een stap richting eventuele promotie zijn.

Eindhoven in eigen huis
FC Eindhoven won van de laatste 4 thuiswedstrijden er 2, waaronder een 4-2-zege tegen hoogvlieger PEC Zwolle en een 2-0-overwinning op Jong FC Utrecht. Ook kampioen Heracles Almelo en Jong Ajax gingen eerder in het seizoen al ten onder in het Jan Louwers stadion.

Newcastle United


Newcastle United kan vanavond ook deelname aan de Champions League verzekeren. Zij moeten in eigen huis afrekenen met Leicester City, die bij een overwinning weer boven de degradatiestreep komen. St. James Park blijkt dit seizoen een moeilijke plek te zijn om te winnen, aangezien Arsenal de enige ploeg was die in de laatste 6 thuiswedstrijden van Newcastle 3 punten wist te behalen in Noord-Engeland.

Bekijk hier alle bets rond Newcastle United - Leicester City.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+