Kunnen PSV en Feyenoord donderdag winnen zonder tegengoal?

6 oktober 2022 | In samenwerking met TOTO

Pro Shots
psv-feyenoord-toto-fans

Feyenoord en PSV komen beiden donderdag weer in actie in de Europa League. Feyenoord speelt uit tegen FC Midtjylland, terwijl PSV ook een uitwedstrijd speelt, tegen FC Zürich. PSV heeft moeite om de nul te houden in veel wedstrijden, terwijl de Rotterdammers 4 tegengoals kregen in het Europa League-duel tegen Lazio. Weten zij donderdag hun doel wel schoon te houden?


PSV komt als 1e in actie en wel om 18.45 uur. Tegen FC Zürich wil de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij winnen, maar lukt het de Eindhovenaren weer eens om geen tegengoal te krijgen? Dat zou een flinke opsteker zijn! Ook Feyenoord mag vanaf 21.00 uur proberen om geen tegengoal in Europa te krijgen, want zij hebben er al 4 tegen. Tegen Sturm Graz wisten de Rotterdammers te winnen met maar liefst 6-0 en daarin kregen zij dus geen goal tegen.

Check ook: TV-gids: Op deze zender check je FC Zürich – PSV in de Europa League

De nul houden of niet?
Mocht het beide ploegen lukken om de nul te houden, dan staat daar bij de TOTO een lekkere quotering van 15,00 tegenover. Heb je daar geen vertrouwen in? Dan kan je wellicht overwegen om in te zetten op een andere TOTO-special. Geloof je dat Feyenoord en AZ (dat uitkomt in de Conference League tegen Apollon Limassol) winnen donderdag, maar wel een goal tegenkrijgen? Dan staat daar een odd van 12,00 tegenover. Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+