Kunnen Ronaldo en Morata ook scoren in de 8e finales? Check de lekkere TOTO-odds!

6 december 2022 | In samenwerking met TOTO

Pro Shots
portugal-marokko-toto

Dinsdag staan op het WK in Qatar de laatste 2 wedstrijden in de 8e finales op het programma! Marokko neemt het op tegen Spanje, terwijl Portugal en Zwitserland ook tegenover elkaar staan. Gaan de verwachte topscorers van deze landen dinsdag ook voor de goals zorgen?


Aan de odds van de TOTO is te zien dat Marokko de underdog is tegen Spanje. Met een quotering van 7,10 voor een zege van Marokko en odds van 1,57 bij een overwinning van Spanje is dat wel duidelijk.

Ronaldo en Morata
Spanje en Portugal zijn in deze wedstrijden dus de favoriet, maar dat is natuurlijk geen garantie voor een zege. Toch zijn de ogen vooral op hen gericht en dan met name op de spelers van wie goals worden verwacht. Cristiano Ronaldo bij Portugal en Álvaro Morata bij Spanje.

Ronaldo scoorde op dit WK echter pas 1 van de 6 goals, en dat was bovendien uit een penalty. Morata trof al 3 keer doel. Weten zij in de 8e finales ook te scoren? Dat levert je in ieder geval lekkere odds op van de TOTO! Als Ronaldo scoort én Portugal wint met 2-0, 2-1 of 3-1, dan levert elke euro je 8,50 op. De quotering voor een goal van zowel Ronaldo als Morata staat op 7,00.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen. Check alle lekkere WK-specials bij de TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+