Kunnen Van Rijthoven en Rus stunten op US Open? Zo pak je er veel geld mee

29 augustus 2022 | In samenwerking met TOTO

Getty Images
us-open-odds-toto-wedden

De US Open begint maandagavond en er komen op de 1e speeldag meteen 3 Nederlanders in actie. TOTO denkt dat het heel lastig wordt voor 2 van die 3 Nederlanders om de 1e wedstrijd te winnen. Dinsdag zien we Tallon Griekspoor in actie in de Verenigde Staten en van hem wordt verwacht dat-ie een easy dub pakt.


Wedden op US Open


Zhizhen Zhang - Tim van Rijthoven
We trappen af met Tim van Rijthoven, die maandag rond 17.00 uur zijn 1e wedstrijdbal slaat tegen Zhizhen Zhang. De Chinees - nummer 1 in zijn eigen land - is volgens TOTO de lichte favoriet: odds zijn 1,62 om 2,37. Dat betekent ook dat Van Rijthoven lang niet kansloos is. Mocht je vertrouwen hebben in de Nederlander, is een betje dus zeker de moeite waard. Je kan overigens op nog veel meer specials inzetten voor deze wedstrijd.

Tomas Machac - Botic van de Zandschulp
Botic van de Zandschulp komt rond 20.15 uur in actie tegen Tomas Machac, een Tsjechisch talent van 21 jaar. De Nederlander is volgens TOTO de favoriet om door te gaan, met een odd van 1,44 (om 2,90). Als je denkt dat Van de Zandschulp met 3-0 in sets wint, krijg je nog steeds 'maar' 2,80 keer je inzet. Het laat zien wie de grote favoriet is! Meer specials vind je hier.

Arantxa Rus - Shelby Rogers
De Nederlandse Arantxa Rus gaat het héél lastig krijgen tegen Shelby Rogers, maandag om 22.15 uur, voorspelt TOTO. Als jij vertrouwen hebt in een Nederlandse zege, krijg je liefst 5,10 keer je inzet terug. Rogers is de grote favoriet met 1,19 keer je inzet. Zelfs voor een correcte score van 2-0 (1,50 keer inzet) en 2-1 (4,15 keer inzet) van Rogers krijg je minder dan voor een overwinning van Rus überhaupt. Stunten met een Rus-overwinning? Alle specials vind je hier.

Tallon Griekspoor - Federico Coria
De enige Nederlander die dinsdag in actie komt op de US Open, is Tallon Griekspoor. Hij neemt het om 18.15 uur als grote favoriet op tegen Federico Coria. Voor Griekspoor krijg je namelijk slechts 1,12 keer je inzet terug (om 6,95 voor Coria). Daarom is het misschien lekker om te kijken naar deze bet: voor een 6-0-overwinning in 1 set krijg je 6,2 keer je inzet. Nog meer specials vind je hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+