Kan Liverpool weer terugkomen van dikke achterstand? Hoge odd bij TOTO
i

Getty Images

Kan Liverpool weer terugkomen van dikke achterstand? Hoge odd bij TOTO

Brian Vesseur • 10:07, 15-03-2023

Remontadas. Bijna elk seizoen in de Champions League zijn we wel getuige van zo'n ommekeer. FC Barcelona maakte ooit een 4-0-achterstand goed tegen Paris Saint-Germain, door thuis met 6-1 te winnen. Barça kreeg zelf ook een keer een remontada om de oren, van Liverpool. En de Engelsen moeten zich nu weer opladen voor zo'n remontada. Of dat gaat lukken? TOTO denkt van niet.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen

En dat is goed nieuws voor mensen die van een klein gokje houden. Real Madrid won een paar weken geleden met 5-2 van Liverpool op Anfield en moet woensdagavond thuis het klusje definitief klaren. Als Real Madrid doorgaat, vang je daar een schamele 1,02 keer je inzet voor. Maar als Liverpool doorgaat, vang je liefst 14,5 keer je inzet!

LEES OOK: TV-gids: op deze zender kijk je naar Real Madrid – Liverpool

Daarom is het goed om nog eens te kijken naar die remontadas. Barcelona won toen in eigen huis met 3-0 van Liverpool, maar kreeg in de return met 4-0 op de kloten van de Engelse formatie! Georginio Wijnaldum scoorde in die wedstrijd 2 keer. Het kán dus zeker en trainer Jürgen Klopp weet in ieder geval hoe het moet. Nu is alleen de vraag of hij het mét deze spelers kan tégen Real Madrid.

TOTO

Voor andere wedstrijdbetjes is het slim om even de wedstrijdpagina van TOTO te checken. Zo levert een doelpunt van Cody Gakpo je momenteel 3,75 keer je inzet op.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+