Komt 'tripletta Teun' Koopmeiners tegen Monza weer tot scoren? Check hier de odds
i

Getty Images

Komt 'tripletta Teun' Koopmeiners tegen Monza weer tot scoren? Check hier de odds

Trevor Wagener • 18:56, 05-09-2022

Daar waar sommigen dachten dat Serie A-club Atalanta Bergamo een lastig seizoen tegemoet zou gaan, gaat het boven verwachting lekker met de ploeg van coach Gian Piero Gasperini. De ploeg heeft na 4 duels 10 punten, staat 3e en is nog ongeslagen. Maandag wacht de derby op bezoek bij het slecht draaiende maar zeer ambitieuze AC Monza. Lukt het middenvelder Teun Koopmeiners opnieuw op belangrijk te zijn voor zijn ploeg?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Afgelopen donderdag was de international van Oranje nog van grote waarde met een hattrick tegen Torino (3-1). Door zijn 'tripletta' kwam de 24-jarige Koopmeiners op gelijke hoogte met zijn totaal aantal competitietreffers van vorig seizoen (4).

Odds nieuwe goal Koopmeiners

Bookmaker TOTO verwacht dan ook dat Gasperini, Koopmeiners en consorten het klusje van maandagavond in Monza wel even zullen klaren. 'La Dea' is de favoriet voor de zege tegen de promovendus. TOTO keert liefst 4,20 (!) per ingezette euro uit bij een overwinning van Atalanta én een treffer van Koopmeiners.

Daarbij zijn er talloze andere (doelpunten)combinaties mogelijk. Ga jij een gokje wagen? De aftrap in Stadio Brianteo is om 18.30 uur.

A caccia dei 3 punti nel secondo derby lombardo! 🏹

Hunting for 3 points in Monza! 🫵#MonzaAtalanta #SerieA #GoAtalantaGo ⚫️🔵 pic.twitter.com/WQmWesbpDQ

— Atalanta B.C. (@Atalanta_BC) September 5, 2022