Een snel doelpunt van PSV tegen Rangers kan jou dikke knaken opleveren

24 augustus 2022 | In samenwerking met TOTO

Getty Images
psv-fans-toto-rangers-cody-gakpo

PSV gaat woensdagavond in een kolkend Philips Stadion proberen de groepsfase van de Champions League te bereiken. In de play-offs moet dan worden afgerekend met Rangers, dat PSV vorige week op 2-2 hield op Ibrox. Deze week is alles anders, zeggen ook de speciale betjes van TOTO.


LEES OOK: TV-gids: op deze zender kijk je naar PSV – Rangers

Odds PSV - Rangers


Als jij er bijvoorbeeld in gelooft dat PSV de Champions League bereikt zonder een tegendoelpunt te incasseren, kan je 3.3 keer je inzet pakken. Mocht PSV winnen maar wél een tegendoelpunt incasseren, vang je zelfs 3.5 keer je inzet. Het enige wat er dus hoeft te gebeuren, is dat de Eindhovenaren winnen!

Specials bij TOTO
TOTO heeft er niet heel veel vertrouwen in dat PSV snel gaat scoren tegen Rangers. Dat is mooi, want als jij daar wel vertrouwen in hebt, kan je 4 keer je inzet vangen!

TOTO heeft vertrouwen in een assistje van Joey Veerman tijdens het duel met Rangers. Je krijgt 2.8 keer je inzet terug als hij een balletje voorgeeft die wordt binnen gewerkt. Daarmee doet hij het beter dan bijvoorbeeld Cody Gakpo (3 keer) of Luuk de Jong (4,5 keer).

Champions League bij TOTO
Er zijn woensdag natuurlijk meer duels in de play-offs van de Champions League. Check hier het TOTO-aanbod rondom het miljardenbal!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+