Score4 op Sportnieuws.nl: kan Sparta thuis tegen Ajax ‘eindelijk’ weer eens stunten?

17 augustus 2022 | In samenwerking met TOTO

Getty
Fans Ajax PSV Feyenoord Score4 TOTO Eredivisie Speel Voorspel Mee

De Eredivisie gaat komend weekend, zij het met een niet-compleet programma, weer lekker verder! Om daar optimaal van te kunnen genieten is er een heerlijk aanbod voor je op Score4. Voorspel jij de uitwedstrijden van onder meer Ajax en Feyenoord goed? Dan maak jíj kans op liefst 5.000 euro!


AZ en FC Twente komen respectievelijk donderdag in actie in Europa. AZ speelt thuis tegen Gil Vicente, Twente gaat op bezoek bij Fiorentina in Italië. Door hun doordeweekse Europese wedstrijden komen zij aankomend weekend niet in actie. Het duel van PSV werd, vanwege het returnduel met Rangers van volgende week, eveneens verplaatst. Zodoende komen niet alleen zij maar ook NEC, FC Volendam en Excelsior niet in actie.

Programma
Welke wedstrijden staan wél op het programma? Enkele zeer fraaie affiches: zaterdag ontvangt Vitesse Heerenveen, Cambuur maakt die dag de lange reis naar Fortuna Sittard, Sparta treft Ajax zondag op Het Kasteel en diezelfde middag speelt Feyenoord in Waalwijk tegen RKC. Voorspel jij deze uitslagen alle 4 goed én ben je de enige in Nederland? Dan is het volledige bedrag voor jou!

Speel je vrijuit, met lef of lekker op safe? Alles is mogelijk bij Score4. De laatste keer dat Sparta in competitieverband punten pakte tegen de Amsterdammers, was al even geleden en nog voor hun laatste degradatie in 2010: op 23 augustus 2009 werd het 0-0. Een seizoen eerder won Sparta met liefst 4-0 van Ajax.

Verwacht je bijvoorbeeld een soortgelijke stunt van Sparta tegen de landskampioen, net zoals in 2009 of nog eerder op 26 november 2006 (3-0, red)? In 2006 wonnen de Kasteelheren destijds na een vroege rode kaart van Wesley Sneijder, via goals van Yuri Rose, Sjaak Polak (penalty) en de bij PEC in Nederland teruggekeerde Haris Medunjanin. Voorspel jij een dergelijk scenario? Kruis dan vooral een zege van de Spangenaren aan!

Zo speel je mee
Bezoek de website van Score4 en maak een account aan. Heb je die al? Log dan in. Alles is kosteloos, oftewel: gratis en voor niks. Zodra je bij 1 van die 4 wedstrijden de juiste uitslag van 2-2 voorspelt, dan krijg je ook nog eens 5 euro extra! Goede handel, toch?