Verliest droomduo Federer/Nadal een set in 1e ronde van de Laver Cup? Check hier de odds

23 september 2022 | In samenwerking met TOTO

Pro Shots
laver-cup-toto-federer-nadal

Roger Federer staat dit weekend voor zijn afscheid en zal alleen nog in actie komen op de Laver Cup. Dat doet hij samen met Rafael Nadal, want de tennislegende komt alleen nog maar in actie in het dubbelspel. In de 1e ronde van het toernooi staat dit droomduo tegenover de Amerikanen Jack Sock en Frances Tiafoe. Gunnen Federer en Nadal hen vrijdag een set of winnen de Europeanen van de Amerikanen? TOTO heeft de quoteringen van alle mogelijkheden op een rijtje gezet.


Federer staat met Nadal voor zijn laatste kunstje en wil goed voor de dag komen. De bookmakers van de TOTO zien dat ook, want een setscore van 2-0 in het voordeel van dit duo kent met 2,39 de laagste quotering. Winnen Sock en Tiafoe met die cijfers, dan staan de odds op 3,80. Opvallend genoeg is dat hoger dan een 2-1 zege in sets voor Federer en Nadal, want daar staat een quotering van 4,10 voor. De hoogste quotering bij de TOTO is een 2-1 winst voor Sock en Tiafoe: die odds staan namelijk op 5,05.

Ga jij vrijdagavond de partij (wellicht de laatste van Federer ooit!) volgen en wil je een andere bet uitzoeken voor deze wedstrijd op de Laver Cup? Check dan hier alle weddenschappen van TOTO!

Let op! De genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+