AZ wint tegen Club Brugge ook tweede oefenpotje

BSR

admin • 20:40, 06-07-2019 / Laatste Update: 20:48, 05-01-2024

Na Ajax heeft ook AZ zaterdagmiddag een Belgische tegenstander met 5-2 aan de kant gezet. In Garderen waren de Alkmaarders te sterk voor Club Brugge.

De ploeg van Arne Slot stond bij rust met 2-0 voor. Na Albert Gudmundsson scoorde Calvin Stengs in de 2e oefenwedstrijd op rij. In de 2e helft schoot Gudmundsson weer raak, waarna ook Bjørn Johnson en Ferdy Druijf konden juichen.

Eretreffers

Toen het na een kleine 70 minuten al 5-0 stond, stopte AZ met scoren. In het laatste kwartier waren er nog 2 goals voor Brugge: Openda en Vossen zorgden voor de eretreffers.

Europa League

Donderdag 25 juli staat de 1e wedstrijd in de 2e voorronde van de Europa League op het programma. AZ ontvangt dan in Alkmaar het Zweedse BK Häcken. Een week later is de return in Göteborg.