Botteghin is gedrag klein groepje Feyenoord-fans spuugzat: ‘Dit gaat veel te ver’

20 september 2019

BSR Agency

Bij Feyenoord is men bijzonder teleurgesteld in het feit dat enkele 'supporters' het gezin van Rick Karsdorp hebben bedreigd. De rechtsback ging donderdag na de verloren wedstrijd tegen Rangers FC (1-0) verhaal halen bij het publiek. Eric Botteghin reageerde namens de spelersgroep van Feyenoord.


"Natuurlijk begrijpen we de teleurstelling van de meegereisde supporters", begon de aanvoerder zijn verhaal.

"Die voelen we zelf ook en het is ook prima als ze die na afloop uiten. We kunnen wel tegen een stootje, snappen de emotie direct na afloop van een verloren wedstrijd. Echter het gaat natuurlijk veel te ver een speler helemaal kapot te schelden en daarna via apps en social media hem en ook zijn familie vreselijke dingen toe te wensen. Natuurlijk betreft het een klein groepje, maar het raakt ons wel."

Gesprekje
Botteghin sprak Karsdorp nog even over het vervelende incident. "De teleurstelling is er uiteraard nog, maar we gaan weer verder", aldus Botteghin, die geleerd heeft van het Europese debacle. "We zijn weer een ervaring rijker en moeten op basis daarvan stappen blijven maken. "Daarbij hoort ook de knop snel weer om kunnen zetten na een teleurstellende wedstrijd. Zondag wacht FC Emmen uit. Enorm belangrijk voor ons om daar de 3 punten te pakken."