Crisis-team Fenerbahçe kan wel van AZ winnen in oefenpotje

Soccrates Images

admin • 19:44, 11-01-2019 / Laatste Update: 11:40, 07-01-2024

AZ heeft vandaag op het trainingskamp aan de Turkse zuidkust een oefenwedstrijd tegen Fenerbahçe verloren. In Belek won de Turkse formatie, die eerder dit seizoen coach Phillip Cocu en Erwin Koeman aan de kant schoof, met 3-2.

Bij de rust hadden de Turken een voorsprong dankzij een treffer van Ismail Köybasi, die al na 6 minuten scoorde. Kort na de ranja zorgde Mats Seuntjes voor de gelijkmaker. Helaas voor de Alkmaarders zette Mehmet Ekici zijn club opnieuw op voorsprong. Hierdoor moest Seuntjes een 2e maken om weer op gelijke hoogte te komen 2-2.

Fener scoort de winnende

De winnende treffer voor Fenerbahçe kwam vervolgens op naam van de Zwitser Michael Frey. Stijn Wuytens viel halverwege in bij de Alkmaarders en maakte daarmee zijn 1e minuutjes van het seizoen.