F-Side Ajax pislink op KNVB na verplaatsen speelronde 33: ‘Wij laten ons niet naaien’

18 april 2019

ANP

Het nieuws van de KNVB om speelronde 33 te verplaatsen is ook bij de harde kern van Ajax in het verkeerde keelgat geschoten. De F-Side laat weten allesbehalve gecharmeerd te zijn om de laatste speeldag af te werken op een doordeweekse dag.


Als club ging Ajax overigens wel akkoord met de plannen.

Vrije dag
"Wij 
accepteren niet dat onze supporters nu ineens een vrije dag moeten nemen (als ze deze nog krijgen op korte termijn) om naar Doetinchem af te moeten reizen !!! Dit vinden wij ook voor alle andere firms in Nederland die die dag met hun club een uitwedstrijd spelen", zo staat te lezen in een statement op de website van de harde kern genaamd 'Wij laten ons niet naaien'.

Extra kaarten
De F-Side wil ook graag zien dat de Ajax-supporters een extraatje krijgen. "Wij eisen ook extra kaarten omdat we daar nu redelijker wijs kampioen kunnen worden, zo niet dan wijken ze maar uit naar Arnhem of Enschede om een stadionnetje af te huren, zodat er genoeg supporters van AFC AJAX bij de kampioenswedstrijd aanwezig kunnen zijn. Zo niet dan roepen wij massaal op om naar Doetinchem af te reizen om daar te gaan feestvieren !!! Met of zonder kaart !!!En zullen we daar enkele feesten gaan organiseren."