Feyenoord verlengt contract van vertrouwde fysiomannetjes

13 februari 2018

proshots

Arno Philips en Stijn Vandenbroucke blijven langer bij Feyenoord werken. Beide heren hebben hun contract bij Feyenoord verlengd.


Fysieke trainer Philips blijft tot 2020 bij de club en fysiotherapeut Vandenbroucke zette zijn handtekening onder een contract dat in 2021 afloopt.

"Ik heb het enorm naar mijn zin bij Feyenoord", zei Philips, die eerder bij PSV en het Russische Anzji werkte, tegen AD. "In de afgelopen jaren hebben we samen met de medische en performance staf een mooie slag geslagen. Met de nieuwe trainingsaccommodatie die deze zomer wordt opgeleverd, verwacht ik dat we daar nog meer stappen in kunnen maken."

Kenners
Vandenbroucke werkte eerder bij de nationale teams van China en Albanië en bij clubteams als het Engelse West Ham United, het Russische Dinamo Moskou en ook Anzji. "Ik ben heel blij met het vertrouwen van de clubleiding, de staf en de spelers. Ik ben overtuigd van de ambitie en de potentie van Feyenoord en kijk ernaar uit hier samen de lat zo hoog mogelijk te leggen", verklaarde hij.