VVV wint eenvoudig van amateurs van Blauw Geel

admin • 23:36, 21-09-2017 / Laatste Update: 16:26, 12-12-2023

VVV Venlo heeft de tweede ronde van de KNVB-beker bereikt. De Limburgers wonnen met 3-0 van het Noord-Brabantse Blauw Geel '38. Heel Veghel was uitgelopen om de profs te kunnen zien voetballen, maar een echt feest kregen ze niet te zien van hun eigen ploeg.

Het duurde even, maar VVV kwam halverwege eerste helft op voorsprong in de zuidelijke confrontatie. Damian van Brugge was de doelpuntenmaker. Kort voor rust kwamen de mannen uit Venlo door Amenyido en Antonis op rozen te zitten: 0-3 in de pauze.

Rust na de rust

Na rust nam VVV wat gas terug. Het was tevreden met 3-0, en hoefde niet zo nodig meer. VVV heeft zondag nog een pittige thuiswedstrijd tegen PEC op het programma staan, dus met de handrem erop speelden de Limburgers de wedstrijd uit. Eindstand: 0-3.