Chelsea maakt geen fout en wint van Bournemouth

admin • 22:45, 08-04-2017 / Laatste Update: 10:11, 07-01-2024

Chelsea heeft goede zaken gedaan in de uitwedstrijd tegen AFC Bournemouth. De koploper maakte het zichzelf in de 2de helft onnodig moeilijk tegen degradatiekandidaat Bournemouth. Uiteindelijk won de club uit Londen met 1-3 en blijven ze de titelfavoriet in de Premier League.

Chelsea kwam in de 1e helft al snel op voorsprong. In de 17de minuut draaide Diego Costa goed weg van zijn tegenstander. Via het gezicht van Adam Smith belandde de bal uiteindelijk in het doel. Binnen 3 minuten na de openingsgoal was het weer raakt voor The Blues. Wie anders dan Eden Hazard sleepte de bal langs de doelman van Bournemouth en zette de 0-2 op het scorebord.

Aansluitingstreffer Bournemouth

Maar Bournemouth liet het er niet bij zitten en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. Dit resulteerde vlak voor de pauze in de 1-2. Joshua King schoot de bal als een 'koning' vanaf een meter of 16 in het doel van Chelsea.

Vrije trap Chelsea

In de 2de helft ging de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker. Bournemouth was er een aantal keer vlakbij. Maar de koploper liet zien dat ze de favoriet in de wedstrijd waren. Marcos Alonso schoot de bal met een vrije trap in het doel.  Hiermee kwam de eindstand van de wedstrijd op 1-3.