Vragen over ingooi bij 4-2 NAC: dit schrijven de KNVB-regels erover

06:40 - 29-05-2024

NAC walste dinsdagavond met 6-2 over Excelsior heen in de heenwedstrijd van de finale van play-offs om promotie/degradatie. De club uit Breda lijkt zich dus op te kunnen maken van Eredivisievoetbal volgend seizoen. Toch zijn er vragen over de geldigheid van een van de Bredase doelpunten. De 4-2 volgde na een discutabele ingooi van Jan Van den Bergh.

Excelsior in finale play-offs na wangedrag van ADO-aanhang, ME ruimt uitvak leeg

22:38 - 25-05-2024

Excelsior heeft zaterdagavond in eigen huis vrij gemakkelijk de finale van de play-offs gehaald. Al voor rust stond het 4-0 voor de Kralingers, waarna de wedstrijd werd stilgelegd. Het was hommeles in het uitvak en er werd vuurwerk op het veld gegooid. Nadat het uitvak was leeggeruimd kregen we een verlengde tweede helft, daarin gebeurde weinig meer. Het werd 7-1 op Woudestein en dat maakt over twee wedstrijden de stand 9-2.

Henk Veerman geeft ADO hoop voor return in Rotterdam: Excelsior wint in Den Haag

20:43 - 22-05-2024

ADO Den Haag is dankzij Henk Veerman in leven gebleven in het eerste duel van de halve finale van de nacompetitie. De bezoekers uit Rotterdam, Excelsior, kwamen in de eerste helft op een voorsprong van twee goals, die dankzij Veerman teruggebracht werd tot 1-2. Alles nog om voor te spelen dus in Rotterdam, waar zaterdag de tweede wedstrijd gespeeld zal worden.

NAC Breda bezorgt Roda JC inktzwart einde van toch al turbulent seizoen

22:21 - 17-05-2024

Het seizoen van Roda JC is geëindigd in een drama. De nummer 3 van de Keuken Kampioen Divisie werd in de eerste ronde van de play-offs overklast door NAC, dat Roda JC een inktzwart einde van een toch al turbulent seizoen bezorgde. Na de 3-1 in Breda won NAC in Kerkrade met 5-0 (8-1 in totaal) en gaat naar de halve finales.