Dumfries zwaar teleurgesteld na fiasco: 'Dit is een zwarte pagina, alwéér'
i

BSR Agency

Dumfries zwaar teleurgesteld na fiasco: 'Dit is een zwarte pagina, alwéér'

admin • 00:37, 29-11-2019 / Laatste Update: 08:20, 07-01-2024

PSV-aanvoerder Denzel Dumfries vond het moeilijk om de vinger op de zere plek te leggen na de dramatische avond in Lissabon. PSV ging met 4-0 onderuit tegen Sporting Lissabon en omdat LASK Linz met 1-2 won van Rosenborg zijn de Eindhovenaren na vijf wedstrijden uitgeschakeld in de Europa League.

"Als je ziet hoe de goals tot stand komen: 2 ingooien, een corner en een penalty. Dat is niet best", startte Dumfries zijn analyse voor de camera van FOX Sports. Bij rust stond PSV al met 3-0 achter, maar via Mohamed Ihatteren kreeg de ploeg van coach Mark van Bommel wel meteen een grote kans op 3-1.

Of PSV er nog écht in geloofde? "Zeker. We moesten als team onze rug rechten en ons hoofd niet laten hangen. Gelijk uit de kleedkamer kregen we ook grote kansen. De bal wilde er niet in, maar je zag dat we bereid waren om te knokken.”

Uitgeschakeld

Over de Europese uitschakeling is Dumfries uiteraard niet te spreken: "Dit is een zwarte pagina, alwéér. Dit is verschrikkelijk zuur. We willen het tij keren en we doen er alles aan, maar je ziet dat het vandaag mis gaat bij de standaardsituaties. Het is van belang dat we nu bij elkaar blijven en elke week 100% blijven geven. We moeten gewoon door, maar dit is een bittere pil. Zondag staat Emmen weer voor de deur en dan moeten we weer op nul beginnen.”