Excelsior haastig op zoek naar nieuwe doelman

Excelsior haastig op zoek naar nieuwe doelman

Harry Nijland • 16:23, 01-09-2014 / Laatste Update: 14:02, 13-12-2023

NIJMEGEN - Excelsior dacht maandag op de laatste dag van de transferperiode een nieuwe doelman te hebben gevonden. Warner Hahn was namelijk de gedroomde kandidaat onder de lat bij de Kralingers, totdat de Feyenoord-doelman koos voor een verhuur aan PEC Zwolle. De Rotterdammers moeten nu dus haastig op zoek naar een nieuwe doelman.

Na het foutenfestijn van eerste doelman Jordy Deckers in de eerste drie competitieduels van Excelsior wilde trainer Marinus Dijkhuizen graag een nieuwe sluitpost aantrekken. Dat leek Hahn te worden. De clubs waren er al uit, maar de doelman zelf gaf de voorkeur aan PEC Zwolle. Wellicht komen de Kralingers hierdoor terug bij Willem II voor David Meul, waar de club al eerder interesse in toonde.

Meul wil graag basisspeler zijn, maar moet in Tilburg Kostas Lamprou voor zich dulden. Een overstap naar Excelsior zou dus niet ondenkbaar zijn, maar de vraag is of Willem II dat ook ziet zitten. Met nog enkele uren te gaan deze transferperiode moet Excelsior haast maken op de markt. Mocht Meul vertrekken, moeten de Tilburgers dus op zoek naar een nieuwe doelman.