Excuses MVV aan bedreigde Roda-speler

Excuses MVV aan bedreigde Roda-speler

admin • 17:48, 27-08-2014 / Laatste Update: 08:19, 13-12-2023

MAASTRICHT - Voetbalclub MVV heeft op haar clubsite excuses aangeboden aan Danny Scheurs en zijn familie. De aanvaller van Roda JC vertelde bedreigd te zijn in de aanloop naar de derby van aanstaande zondag tussen beide Limburgse clubs. Ook werd het huis van de oud speler van de Maastrichtse club, die vorige week overstapte naar de Limburgse rivaal bekogeld met eieren. 

,,Alle medewerkers, vrijwilligers, sponsoren, supporters en het bestuur van MVV spreken hun afschuw uit over dit onrecht dat het gezin van Danny is aangedaan'', valt te lezen in het bericht op de site, ondertekend door voorzitter Paul Rinkens.

Familie

,,Ook voor Danny Schreurs moet er brood op de plank komen en dat verdient hij komend seizoen in Kerkrade. Dat is een heel normaal proces in het voetbal: 'nobody is bigger than the game!'.''​ Daarom besloot de club via deze weg excuses aan Scheurs en zijn familie aan te bieden: ,,Aan Danny en zijn gezin bieden wij onze welgemeende excuses aan en wensen hen veel succes toe voor de toekomst, als voetballer en als mens.''​

Walgelijke acties

Verder zegt de club er zeker van te zijn dat ,,deze walgelijke acties niet afkomstig zijn van onze MVV-supporters', en roept het de eigen supporters de club te helpen dergelijk gedrag te bestrijden.