Gündogan misschien wel langer bij Dortmund

Gündogan misschien wel langer bij Dortmund

admin • 18:58, 20-10-2015 / Laatste Update: 23:47, 12-12-2023

Ilkay Gündogan wordt met zo'n beetje de gehele Europese top in verband gebracht, maar de Duitse international is er zelf helemaal nog niet zeker van dat hij na dit seizoen vertrekt bij Borussia Dortmund. ,,Het blijft een thema, maar ik zie mezelf hier wel langer blijven", aldus de middenvelder tegen Bild.

,,Ik ben hartstikke gelukkig bij Borussia. Bovendien voel ik me hier welkom. Ik wil helemaal niet uitsluiten dat ik mijn contract verleng en gewoon lekker hier blijf", vervolgt de 24-jarige Duitser. Overigens loopt het contract van Gündogan nog door tot de zomer van 2017, dus ook voor Dortmund is er helemaal geen reden om hem zomaar te laten vertrekken.

Topclubs

Gündogan werd afgelopen zomer al in verband gebracht met diverse topclubs, maar hij koos ervoor om zijn verbintenis met Dortmund te verlengen. De transfergeruchten zijn hierdoor niet verdwenen. Nog altijd zijn Manchester United en Liverpool erg geïnteresseerd in Gündogan. Dat bij laatsgenoemde club Jürgen Klopp nu aan het roer staat, kan een rol gaan spelen. Klopp en Gündogan werkten eerder al samen bij Dortmund.

Lees ook: Voorbeschouwing: de belangrijkste Champions League-wedstrijden

Lees ook: Touzani dolt met Spaans international Morata (video)

Lees ook: Slechtste brancarddragers ooit smijten speler over de zijlijn (video)