Ook Matthijs de Ligt in het geheim getrouwd, Oranje-verdediger volgt voorbeeld Frenkie de Jong
AnneKee Molenaar met Matthijs de Ligt. © Getty Images/ Instagram, beeldbewerking Sportnieuws.nl

Ook Matthijs de Ligt in het geheim getrouwd, Oranje-verdediger volgt voorbeeld Frenkie de Jong

11:17, 09-06-2024 / Laatste Update: 13:10, 09-06-2024

Matthijs de Ligt blijkt nog net voor het EK voetbal in het huwelijk te zijn getreden met Annekee Molenaar (24). De vrouw van de verdediger van Bayern München en Oranje deelt zondagochtend foto's van de heugelijke dag.

"Met het EK voor de deur was het moeilijk om een goed moment te vinden", laat Molenaar weten. "Maar we wilden niet langer wachten, dus zijn we in een klein gezelschap man en vrouw geworden." Binnen 20 minuten verzamelde de Instagram-post al meer dan 40.000 likes. Onder de enthousiaste volgers Oranje-ploeggenoot Xavi Simons en de zwangere schaatsster Irene Schouten.

AnneKee en de eveneens 24-jarige Matthijs leerden elkaar ruim vijf jaar geleden kennen. De Ligt zag een foto van het model op zijn Instagram en besloot haar te gaan volgen. Van het één kwam het ander en nu zijn de twee dus getrouwd.

 "Eerlijk gezegd was vandaag zelfs beter dan ik had kunnen dromen", liet Molenaar aan Vogue weten. "Iedereen voelde zich goed. En ik was helemaal niet nerveus."

Het huwelijk blijkt vrijdag plaats te hebben gevonden, zo meldt Vogue. Er volgt nog een groot feest en daar is al het één en ander over bekend. "We plannen een grote Italiaanse bruiloft in Toscane", vertelt de bruid. "We hebben drie jaar samen in Italië gewoond en hebben daar een fantastische tijd gehad, dus het voelt goed voor ons om voor deze locatie te kiezen."

Frenkie de Jong

Met zijn 'geheime' huwelijk volgt De Ligt het voorbeeld van zijn vriend De Jong. Die maakte vorige maand plots bekend getrouwd te zijn met jeugdliefde Mikky Kiemeney.

Alles over EK voetbal

Bekijk op onze speciale EK-pagina al het laatste nieuws rond Oranje en andere landen. Check verder ook alle selecties, groepsindelingen en de wedstrijden.

Doe mee met ons EK-spel

Op zoek naar eeuwige roem met jouw sportteam? Speel dan direct mee met de Captains Poule van ons EK-spel en maak kans op een unieke prijs. Win je met jouw team deze competitie, dan volgen wij met Sportnieuws.nl een jaar lang de verrichtingen van jouw team.