Rode wijngevecht matchwinner Carroll met Chelsea-fan in restaurant
i

Pro Shots

Rode wijngevecht matchwinner Carroll met Chelsea-fan in restaurant

admin • 14:26, 27-10-2015 / Laatste Update: 10:15, 08-01-2024

West Ham United won afgelopen weekend de Londense derby met 2-1 van Chelsea. Dat was alweer de vijfde nederlaag van Chelsea dit seizoen. Spits Andy Carroll maakte de winnende treffer en vierde de overwinning een dag later met een etentje in ROKA, een hip restaurant in Londen. Dat werd hem niet in dank afgenomen door een dronken Chelsea-fan die ook in het restaurant was.

Rode wijn door de lucht

Volgens Britse krant Daily Mail herkende de man Carroll en zocht hem op aan zijn tafel. Ooggetuigen zagen dat de supporter van de concurrent hem probeerde te kussen en dat liep uit op een gevecht waarbij de rode wijn in het rond vloog. De beveiliging van de spits moest ingrijpen om de ruzie te stoppen.

Dramatische start Chelsea

De supporter had duidelijk moeite met de dramatische competitiestart van Chelsea. The Blues staan vijftiende en hebben al een achterstand van elf punten op koploper Manchester City. West Ham United doet het met een derde plek verrassend goed. De club wordt al reuzendoder genoemd na overwinningen op topclubs als Liverpool, Arsenal, Manchester City en nu dus ook Chelsea.

Lees ook: Bureau helpt Elia met omgaan scheldgedrag op social media

Lees ook: Rooney krijgt benefietwedstrijd van Manchester United

Lees ook: Touzani deelt panna’s uit bij jeugd Juventus