Staat Colin Kazim-Richards op het punt van vertrekken?
i

pro shots

Staat Colin Kazim-Richards op het punt van vertrekken?

admin • 17:20, 21-12-2015 / Laatste Update: 10:39, 07-01-2024

Colin Kazim-Richards heeft de geruchten over een vertrek bij Feyenoord behoorlijk aangewakkerd met een bericht op Instagram. ,,Het was emotioneel'', schreef hij bij een foto van zichzelf op een vliegveld. Daar voegde hij de hashtags 'weg', 'maarwaarheen' en 'airportswag' aan toe. Het einde van zijn periode bij Feyenoord?

Volgens AD-journalist Mikos Gouka gaat het vermoedelijk om een vakantie, maar hij sluit niet uit dat de Britse Turk gaat onderhandelen met een andere club. ,,Je weet het nooit'', schrijft Gouka op Twitter. ,,Al verdient hij hier erg veel geld. Dat moet je ergens anders nog maar krijgen.''

'Kazim Kazim' is op een zijspoor beland door de komst van Michiel Kramer van ADO Den Haag. Ook hij krijgt de nodige kritiek op zijn wat laconieke speelstijl. Wel scoorde de boomlange spits al negen keer in het shirt van de Rotterdammers. Kazim blijft steken op één treffer.

 

It's been emotional... ✈️✈️✈️ #Gone #ButWhere #AirportSwag

Een foto die is geplaatst door Colin Kazim-Richards (@manlikecolinkazimrichards) op

@smitwesley @JanDirkStouten @Mkrabby maar je weet het nooit. Al verdient hij hier erg veel geld, dat moet je ergens anders nog maar krijgen.

— Mikos Gouka (@MikosGouka) 21 december 2015