‘Grote vraag of Robben überhaupt nog wel verder KAN voetballen’

19 juni 2019

ANP

Verschillende clubs uit Spanje, Engeland, Mexico en ook Nederland hopen dat Arjen Robben nog 1 jaartje bij hun komt vlammen. De vleugelflitser heeft aangegeven dat hij voor het einde van komende week besluit wat hij gaat doen.


Definitief stoppen is ook een serieuze optie. Niet per se omdat Robben niet meer wil voetballen, maar omdat zijn lichaam het simpelweg niet meer aankan. Volgens Bild is Robben nog altijd niet helemaal hersteld van de blessure die hem afgelopen seizoen ook lange tijd aan de kant hield.

Is het lichaam op? 
Robben deed de laatste wedstrijden wel weer mee bij Bayern München, maar dat was volgens het medium vooral om hem een waardig afscheid te gunnen na al die jaren trouwe dienst. Het is gewoon de vraag of het lichaam van Robben het profvoetbal nog wel aankan.

Ruim 18 jaar topvoetbal bij grote clubs als PSV, Chelsea, Real Madrid en Bayern hakt er flink in. Zeker bij Robben, die in heel zijn carrière te maken kreeg met veel blessures. Het lichaam lijkt op, maar wellicht dat zijn hoofd nog wel klaar is voor 1 avontuurtje bij een andere club. Wordt vervolgd..