Dit is het WK-programma van woensdag 30 november

30 november 2022

Pro Shots
wk-programma-30-november

Na de beslissingen in de groep van Nederland (Oranje en Senegal naar de 8e finales) en in Groep B (de VS en Engeland door) is het woensdag tijd voor de groepen C en D! Daarin staan de laatste en dus beslissende groepswedstrijden op het programma. Check hieronder het programma van het WK van woensdag 30 november!

Programma WK woensdag 30 november


Groep D
16.00 uur: Australië - Denemarken
16.00 uur: Tunesië - Frankrijk

Groep C
20.00 uur: Polen - Argentinië
20.00 uur: Saoedi-Arabië - Mexico

Een dubbel programma dus, met 2 keer 2 wedstrijden op hetzelfde tijdstip. Frankrijk is in Groep D al geplaatst, terwijl daarachter alle 3 de andere landen nog kans maken op de volgende ronde. Australië staat op 3 punten, terwijl Denemarken en Tunesië beiden op 1 punt staan.

In Groep C moet Argentinië nog vol aan de bak wil het zich plaatsen voor de volgende ronde. Polen leidt nu nog de groep met 4 punten uit 2 wedstrijden, terwijl Argentinië en Saoedi-Arabië volgen met 3 punten. Mexico heeft 1 punt, maar maakt ook nog kans op de volgende ronde.

Op welke zender volg je het WK?


De wedstrijden worden uitgezonden door de NOS en omdat er nu 2 wedstrijden tegelijk worden uitgezonden, worden deze ook op 2 zenders getoond. Op NPO 1 begint om 16.00 uur Australië - Denemarken, terwijl op NPO 2 Tunesië - Frankrijk te zien is.

Om 20.00 is NPO 1 het decor van Polen - Argentinië, en op datzelfde tijdstip wordt op NPO 3 Saoedi-Arabië - Mexico uitgezonden.