SENSATIE! VVSB door naar halve finales van KNVB-beker!

admin • 21:30, 03-02-2016 / Laatste Update: 03:53, 06-01-2024

VVSB mag blijven dromen van Europees voetbal. De Zuid-Hollandse topklasser bereikte woensdagavond de halve eindstrijd van het toernooi om de KNVB-beker door in de slotfase tegen FC Den Bosch een achterstand van 2-0 om te zetten in winst: 2-3.

Alessio Carlone en Abdelaziz Khalouta scoorden in de eerste helft. De amateurs uit Noordwijkerhout voetbalden als team niet slechter dan de opponent uit de Jupiler League, maar misten aanvankelijk de spelers met de individuele klasse om een wedstrijd uit het slop te trekken. In de laatste vijf minuten stonden ze ineens wel op: Tommy Bekooij, Peet van der Slot en Maikey Parami scoorden voor de amateurclub.

Hilarisch interview met matchwinnaar

Matchwinnaar Maikey Parami was natuurlijk superblij met deze fantastische prestatie. Dat resulteerde in een hilarisch interview met Fox Sports.

Check hier de winnende treffer van Parami! Let vooral niet op het prachtige keeperswerk..

VVSB is de eerste amateurclub sinds IJsselmeervogels in 1975 die zich bij de beste vier schaarde in de beker.