Goal en assist Tannane bij winnend Saint-Étienne

admin • 20:08, 07-02-2016 / Laatste Update: 23:41, 12-12-2023

Oussama Tannane heeft zondag zijn eerste doelpunt gemaakt voor zijn nieuwe club Saint-Étienne. De van Heracles Almelo overgekomen aanvaller maakte in de uitwedstrijd tegen Girondins Bordeaux na zeven minuten spelen de 0-2 en gaf in de tweede helft de assist bij de 1-3, waarmee hij een groot aandeel had in de zege van 1-4.

Vincent Pajot had de bezoekers al na vier minuten op voorsprong gezet, waarna het via Cedric Yambéré na tien minuten al 1-2 werd. Alexander Söderlund miste vlak voor rust een strafschop die 1-3 had kunnen betekenen, maar scoorde twintig minuten voor tijd op aangeven van Tannane alsnog. Nolan Roux maakte er vijf minuten later ook nog 1-4 van. Bordeaux eindigde met tien man na rood voor invaller Cheick Diabaté in blessuretijd.