Milan knokt zich knap naar punt tegen Torino

ProShots

admin • 00:04, 17-01-2017 / Laatste Update: 02:29, 05-01-2024

AC Milan kwam maandagavond niet voorbij Torino. De Milanezen hadden dichterbij de top kunnen kruipen, maar wisten niet te winnen in het Stadio Olimpico Grande Torino (2-2).

Binnen 26 minuten stond de thuisploeg al met 2-0 voor. Andrea Belotti had Torino in de 21e minuut al op voorsprong gezet en Marco Benassi verdubbelde de score 5 minuten later. Torino had AC Milan al helemaal pijn kunnen doen, maar Adem Ljajic miste een penalty.

Het elftal van Vincenzo Montella bleef daardoor nog in leven. Andrea Bertolacci zorgde voor de aansluitingstreffer, waarna Carlos Bacca een strafschop wel wist te benutten (2-2). Alessio Romagnoli kreeg vlak voor tijd nog een rode kaart.

Door het gelijke spel in Turijn staat Milan nu 5e. Het heeft een punt meer dan stadsgenoot Internazionale. Met een wedstrijd minder gespeeld te hebben, kan het in punten gelijk komen met nummer 4 Lazio.