Carlos Tévez verlaat ziekenhuis na onderzoek op hartproblemen en kan training hervatten
Carlos Tévez © Getty Images

Carlos Tévez verlaat ziekenhuis na onderzoek op hartproblemen en kan training hervatten

13:31, 25-04-2024 / Laatste Update: 15:58, 25-04-2024

Carlos Tévez heeft het ziekenhuis donderdag verlaten nadat hij werd onderzocht vanwege pijn in zijn borst. De Argentijnse trainer moet eerst thuis rusten maar zal dezelfde dag nog op de training van zijn club Independiente aanwezig zijn.

Carlos Tévez werd dinsdag opgenomen in het ziekenhuis in Buenos Aires. De voormalig Argentijns international had last van pijn in zijn borst en moest verschillende onderzoeken ondergaan. Deze waren onderdeel van een standaard procedure bij klachten die kunnen duiden op hartproblemen.

Donderdag laat Independiente op sociale media weten dat de onderzoeken met succes zijn afgerond en dat Tévez het ziekenhuis mag verlaten.

Tévez nam in juni 2022 afscheid van het voetbal als speler na zijn derde seizoen bij Boca Juniors. Hij begon zijn trainerscarrière daarna bij Rosario Central. In de zomer van 2023 maakte hij de overstap naar Independiente.

Spelerscarrière

Als speler van United, City en West Ham United speelde de Argentijn 201 wedstrijden in de Premier League tussen 2006 en 2013. Hij scoorde 84 keer in de competitie en werd twee keer kampioen met Manchester United en één keer met Manchester City.