Keuken Kampioen Divisie | Bekijk hier programma, uitslagen en stand
Keuken Kampioen Divisie © Getty Images, Pro Shots / Beeldbewerking: Sportnieuws.nl

Keuken Kampioen Divisie | Bekijk hier programma, uitslagen en stand

22:19, 03-05-2024 / Laatste Update: 22:19, 03-05-2024

In de Keuken Kampioen Divisie staan nog één speelronde op de rol. Hieronder vind je het actuele programma, de uitslagen en de stand in de tweede voetbalcompetitie van Nederland.

Het belooft een spectaculair slot te worden in de Keuken Kampioen Divisie. Willem II promoveerde in de 37e speelronde. Na een bizarre ontknoping perste FC Groningen er een beslissend duel uit tegen Roda JC. De laatste wedstrijd is namelijk Groningen - Roda.

Willem II promoveert naar Eredivisie, Roda JC juicht te vroeg na zinderende ontknoping Groningen

3 mei 2024, 22:03

Willem II is terug in de Eredivisie. Die club promoveerde na een gelijkspel op bezoek bij FC Dordrecht: 1-1. Omdat FC Groningen ook niet won, was promotie een feit. De Groningers speelden op het nippertje gelijk op bezoek bij Telstar en verpestten daarmee het promotiefeestje van Roda JC, dat won van SC Cambuur. In Kerkrade vierden fans letterlijk al het feestje op het veld...

Programma Keuken Kampioen Divisie

Stand Keuken Kampioen Divisie

Uitslagen Keuken Kampioen Divisie

Meer nieuws Keuken Kampioen Divisie

Ga ook naar onze speciale online pagina over de Keuken Kampioen Divisie. Hier vind je al het laatste nieuws, de programma's, alle uitslagen en statistieken en meer informatie over alle teams en spelers.