Emotionele momenten voor Arne Slot tijdens en na duel met PEC Zwolle
Arne Slot. Pro Shots

Emotionele momenten voor Arne Slot tijdens en na duel met PEC Zwolle

23:55, 05-05-2024 / Laatste Update: 08:05, 06-05-2024

Het werd een bijzondere avond voor Arne Slot, waarop Feyenoord met 5-0 won van PEC Zwolle. Hij werd toegezongen door de supporters in De Kuip en maakte een emotioneel moment mee in de kleedkamer.

Trainer Arne Slot werd in de slotfase toegezongen door de supporters in De Kuip. De trainer vertrekt na dit seizoen waarschijnlijk naar de Premier League, waar hij bij Liverpool aan de slag zal gaan. 'Arne bedankt', klonk het door het hele stadion.

"Het was echt heel bijzonder", zei Slot na afloop. "In de drie jaar dat ik nu bij Feyenoord ben heb ik vanaf de eerste tot de laatste dag, die nog komen gaat overigens, die waardering gevoeld. Vandaag was het wel heel massaal. Dat was wel indrukwekkend."

"Ze scanderen mijn naam, maar dat is een beloning voor hoe we de afgelopen drie jaar gepresteerd hebben", vervolgt Slot. "Dat hebben we met heel veel mensen gedaan."

Straf tijdens afscheidswedstrijd

Tijdens de laatste wedstrijd van Arne Slot in De Kuip zullen een aantal vakken leeg blijven. Feyenoord is namelijk bestraft voor het afsteken van vuurwerk tijdens de halve finale van de KNVB Beker.

Emotioneel moment

Na afloop van de wedstrijd volgde nog een emotioneel moment in de kleedkamer. Daar was een jongetje met kanker, dat in het zonnetje werd gezet door de spelers en staf van Feyenoord.

"Mats heeft twee weken geleden te horen gekregen dat hij kanker heeft", aldus Slot. "Die hebben we net even naar de kleedkamer meegenomen om hem een hart onder de riem te steken in de moeilijke tijd die voor hem ligt."