Nieuw duo Guus & Guus is geboren: Meeuwis en Til zetten Stadhuisplein op zijn kop
Guus Til. Getty Images

Nieuw duo Guus & Guus is geboren: Meeuwis en Til zetten Stadhuisplein op zijn kop

20:18, 06-05-2024 / Laatste Update: 21:52, 06-05-2024

Het is groot feest in Eindhoven. De selectie van PSV is aangekomen op Stadhuisplein om het kampioenschap te vieren. Guus Til heeft samen met zijn naamgenoot de show gestolen.

Guus Meeuwis trad voor de aankomst van de spelers al op, op Stadhuisplein. Daar gaf hij ook een interview met Sportnieuws.nl over de grootste feestbeesten in de selectie. Hij noemde de naam van Til niet, maar die bleek wel zin te hebben om de boel op stelten te zetten.

Guus & Guus

Til liet eerder bij ESPN al weten dat hij een duet met zijn naamgenoot wel zag zitten. Toen hij op het podium op Stadhuisplein de microfoon in zijn handen kreeg wist hij meteen wat hem te doen stond. Hij riep Meeuwis erbij, die nog backstage aanwezig was.

Samen zetten ze Eindhoven op zijn kop met het nummer ''t Dondert & 't Bliksemt'. De polonaise werd gelopen en het hele plein zong mee met het duo.

Bosz en Noano

Til was niet de enige die een liedje zong. Noa Lang bracht zijn nummer '7k Op Je Feestje' ten gehore. Ook Peter Bosz kreeg de microfoon in zijn handen gedrukt. Hij zong 'We Are The Champions'. Een avond eerder kreeg Bosz ook al de microfoon van Luuk de Jong, die hem toen verzocht om het liedje 'Seks Met Die Kale' te zingen.