Frans trio Giroud, Coquelin en Koscielny verlengt bij Arsenal

12 januari 2017

Pro Shots / Action Images

Arsenal heeft dinsdag de contracten van Olivier Giroud, francis Coquelin en Laurent Koscielny verlengt. Dat maakte de club dinsdag bekend op haar website.


De contractverlenging van Giroud hing al een tijdje in de lucht. De spits is de laatste weken ontzettend belangrijk voor The Gunners en scoorde tot nu toe 9 keer. Vorig seizoen was hij nog de topscorer van Arsenal met 24 goals in alle competities. Centrale verdediger Koscielny is al sinds 2010 een vaste kracht bij Wenger. Hij kwam al tot 272 wedstrijden voor Arsenal.

De 25-jarige Coquelin is ook een steeds belangrijkere speler voor Arsenal aan het worden. 3 keer werd hij al eens uitgeleend maar de laatste seizoenen speelt hij steeds vaker met 131 wedstrijden in het eerste team als gevolg.

Wenger
De manager is blij dat hij zijn landgenoten langer in Noord-Londen houdt. "We zijn erg tevreden dat we 3 belangrijke spelers voor de lange-termijn hebben kunnen vastleggen. Francis heeft enorme stappen gemaakt in zijn technische vaardigheden over de laatste jaren omdat hij iedere dag ontzettend gefocust is. Olivier heeft veel ervaring en is een meer complete speler geworden sinds hij ons versterkte. Laurent is natuurlijk een sleutelspeler in onze selectie en ik geloof dat hij een van de beste verdedigers ter wereld is."


reacties
ReageerReageer op dit bericht