BLOG: Hoer Götze moet op haar knieën om Reus terug te winnen
i

Getty Images

BLOG: Hoer Götze moet op haar knieën om Reus terug te winnen

Brian Vesseur • 16:11, 22-07-2016 / Laatste Update: 08:54, 05-01-2024

Mevrouw Mario Götze komt terug naar Dortmund! Maar of meneer Marco Reus daar blij mee is, is nog maar de vraag. De 'bromance' tussen de 2 bloeide bij Borussia helemaal op, maar Reus voelde zich in de steek gelaten toen Götze vertrok. Zal hij zijn ex-vrouw terugnemen?

Het moet de zomer van 2012 zijn geweest. Marco Reus stond op de stoep in Dortmund, bij het huis van Mario Götze. Met een mooi bosje bloemen in de hand belde de destijds 23-jarige Reus aan bij de 3 jaar jongere Götze. Met een verrast en stralend gezicht opende Götze haar deur voor Marco. Het verliefde koppeltje stapte al snel het huwelijksbootje in.

Met de instelling 'Slapen doen we in bed, ballen doen we op het veld' ging het duo gelukkig door het leven. Allebei in het geel van de plaatselijke FC balden ze samen wat af. Hoewel Götze een middenvelder was, noemde Reus haar altijd 'een keeper'.

Toch bleek Mario helemaal geen keeper te zijn. Ze viel voor de gladde praatjes en het grote geld van de pooier van hoerenhuis Bayern München. Dat sierlijke huppeltje en dat baby-gezichtje wilden ze in München maar al te graag hebben.

Götze belandde in een gat van mannen met mooie juwelen, die wilden kijken hoe ze het deed op de (gras)mat. Marco had haar altijd gezegd: je kan echt goed ballen. Maar bij hoerenhuis Bayern was ze slechts een van de zovelen. Eigenlijk kon ze het niet zo goed als ze had gehoopt. Met een zielig stemmetje belde ze Marco op, maar die wilde niks meer van haar weten. Het was klaar. Hoer.

Na 3 jaar hield ze het niet meer. Met het schaamrood op de kaken belde ze naar Dortmund. 'Ik wil hier niet meer zijn, Marco. Maar ik heb geld om voor 100 jaar eten en drinken te kopen.' Meneer Reus dacht nog een keer na en besloot haar nog één kans te geven.

En nu staat ze er weer, in het geel van Borussia Dortmund. Hopelijk wordt Mario weer helemaal de oude.

Door: Brian Vesseur