TV gids: om deze tijd is Michael van Gerwen tijdens de World Grand Prix LIVE te zien

6 oktober 2019

Lawrence Lustig/PDC
Michael-Gerwen-RTL7-hoe-laat

Vanavond is op RTL7 LIVE de World Grand Prix 2019 te zien. Elke dag brengt de 'meer voor mannen'-zender jou het darts met onder meer Michael van Gerwen. De 1e ronde is vandaag live te zien en om deze tijd komt Michael van Gerwen ongeveer in actie.


Zondag 6 oktober (vanavond dus) neemt titelverdediger Michael van Gerwen het in de 1e ronde op tegen de Engelsman Jamie Hughes. Mighty Mike geldt als 1 van de klapstukken van de avond en dus zal het even duren voordat de Nederlander zich voor zijn 1e partij mag melden. Alleen Gary Anderson komt later in actie, wat dan ook na middernacht zal zijn.

Hoe laat is Michael van Gerwen op RTL7?
Dat is de grote vraag en het wordt tijd dat jij hier antwoord op krijgt. Van Gerwen speelt zijn partij ongeveer om 23:45 uur. Deze tijd is echter met potlood opgeschreven, aangezien je nooit weet hoe lang of kort de wedstrijden voor hem duren. Voor hem komt nog Jeffrey de Zwaan in actie. Hij speelt tegen Steve Beaton.

Zo ziet het complete speelschema er voor de 1e dag van het World Grand Prix 2019 eruit:
20:10 Ricky Evans v Chris Dobey
20:45 Mervyn King v Dimitri Van den Bergh
21:25 Joe Cullen v Ian White
22:00 Jeffrey de Zwaan v Steve Beaton
22:35 James Wade v John Henderson
23:10 Michael Smith v Simon Whitlock
23:45 Michael van Gerwen v Jamie Hughes
00:20 Gary Anderson v Keegan Brown

Het wordt nog spannend of we op RTL7 Michael van Gerwen ook als winnaar van de World Grand Prix 2019 uit de bus zal komen. De afgelopen 10 jaar slaagde namelijk niet 1 darter erin om deze titel te verdedigen. Laten we dus eerst maar eens kijken naar de 1e ronde van Neerlands favoriete darter.