Loting UK Open: zware pot voor Van de Pas, Van Duijvenbode tegen McGowan

13 februari 2018

Lawrence Lustig/PDC

De UK Open staat over iets minder dan een maandje weer op de agenda, van 2 tot en met 4 maart in Minehead. Maandagmiddag werd er geloot en vooral Benito van de Pas moet al hard aan de bak tijdens de eerste ronde, tegen Spanjaard Cristo Reyes.


Beide mannen staan in de top 32 van de Order of Merit. Ook Dirk van Duijvenbode en Ron Meulenkamp starten in de eerste ronde. Van Duijvenbode komt Mick McGowan tegen, Meulenkamp treft een Rileys Qualifier. Verder spelen Paul Nicholson en Terry Jenkins in de eerste ronde nog tegen elkaar.

Tweede ronde
In de 2e ronde komen we nog meer Nederlanders tegen. Jermaine Wattimena start het toernooi tegen de winnaar tussen Andy Hamilton-William O'Connor. Ook Vincent van der Voort is weer van de partij, hij neemt het op tegen Chris Lacey of een andere Rileys Qualifier. Danny Noppert gooit tegen Richie Burnett of Ryan Harrington, en Raymond van Barneveld tegen Mike Norton.

Toppers
De echte toppers stromen in vanaf de 3e ronde. Daarin zien we onder andere Michael van Gerwen, Peter Wright, Gary Anderson, Jelle Klaasen, Michael Smith en Adrian Lewis.