Pispaaltje Price is BOOH-geroep van publiek spuugzat: ‘Gaat veel te ver’

22 oktober 2019

BSR Agency

Gerwyn Price hoopt dat de PDC in de toekomst iets gaat doen aan vervelende fans. The Iceman wil dat er harder wordt opgetreden tegen fans die zich niet gedragen, zoals hem onlangs tegen de World Grand Prix overkwam.


De nummer 5 van de wereld is niet bepaald de meest populaire darter. Dat heeft hij door zijn gedrag grotendeels aan zichzelf te danken. Dublin werd hij massaal uitgefloten en was er boegeroep op het moment dat hij moest gooien. " Tijdens de World Grand Prix ging het publiek echt veel te ver.”

”Ik ben bezig aan een goed jaar, maar heb het moeilijk tijdens de televisietoernooien. Het gedrag van het publiek naar mij kan niet door de beugel”, vertelt de darter aan Metro. ”Soms kan ik er mee omgaan, maar er zijn ook momenten dat ik afgeleid raak. Er is niets wat ik er aan kan doen en de PDC zou er naar moeten kijken. Vorige week werden de Engelse voetballers bijvoorbeeld racistisch bejegend in Bulgarije. De Bulgaarse fans hebben toen twee waarschuwingen gekregen, bij een 3de keer zou de wedstrijd gestaakt worden.”