Hamilton ging behoorlijk door het lint na crash in Bakoe
i

Pro Shots

Hamilton ging behoorlijk door het lint na crash in Bakoe

admin • 17:00, 05-07-2016 / Laatste Update: 13:07, 12-12-2023

Lewis Hamilton is door het lint gegaan na de GP van Bakoe. Dat heeft Mercedes-teambaas Niki Lauda in een openhartig interview aan Motorsport laten weten. De spanningen in Team Mercedes waren volgens Hamilton volledig verdwenen, maar daar is volgens Lauda geen enkele sprake van.

Hamilton ging door het lint in zijn privékantoor op het Mercedes-complex. ,,Hij ging door het lint vanwege zijn crash bij de Grand Prix in Bakoe. Hij vertelde me dat ik niet naar binnen mocht komen omdat hij alles zou gaan slopen. Zo is het gegaan", vertelt Lauda tegen Motorsport.

Relatie met Rosberg wel of niet in orde....?

Voorafgaand aan de GP van Oostenrijk van afgelopen weekend liet Hamilton nog weten dat zijn relatie met teamgenoot Nico Rosberg weer in orde was. "Het gaat heel goed tussen ons, verrassend goed zelfs." Volgens Lauda meent Hamilton niets van deze woorden. "Lewis heeft daarover gelogen, heel simpel. Hij wilde zichzelf daarmee wat lucht gunnen voor de Grand Prix van Oostenrijk. Hij doet wat hij kan, maar de lucht blijft bekoeld zolang Nico onze kopman is," zegt Lauda.

[poules_f1 athlete="hamilton rosberg" url="http://sportnieuws.nl/games/formule-1-game”]