Georgina over relatie met Cristiano Ronaldo: ‘Hij kookt niet en vervangt geen lampen’

2 maart 2021

Cristiano Ronaldo en Georgina Rodríguez zijn nu al bijna 5 jaar een stel. De 2 hebben het heerlijk met elkaar, maar toch is CR7 niet een man die thuis de klusjes doet. Dat vertelt Georgina in La Gazzetta dello Sport.


"Koken doet hij niet. Wij hebben een chef en soms kook ik. Na een ochtendtraining verdient hij lekker eten", zegt de 27-jarige Georgina. "En bijvoorbeeld een lamp vervangen is onmogelijk. We hebben hoge plafonds, hé. Als jij Cristiano was, zou je dan een lamp vervangen enkele meters boven de grond? Nee toch!" Dat vindt Georgina overigens geen enkel probleem. "Het is logisch dat Cristiano gefocust is op zijn passie: voetbal. De rest regel ik wel."

Grote liefde
Toch leert ze veel van haar vriend. "Hij motiveert mij. Aanvankelijk schaamde ik me om samen met hem te sporten. Hij is en blijft natuurlijk Cristiano Ronaldo. Maar uiteindelijk is dat veranderd - ik voelde me snel op mijn gemak. Hij is mijn inspiratie en grote liefde", aldus Georgina.

Perfecte mix
"Als een wedstrijd niet goed ging, dan is Cristiano niet bepaald het zonnetje in huis. Anderzijds beseft hij wel hoe voetbal in elkaar zit. Soms verlies je, soms win je. Hij zal altijd beter willen worden. Hij is zelfkritisch, verantwoordelijk en gepassioneerd. De perfecte mix", beluit ze.