RTL Boulevard walgt van Derksen: ‘Hij zit elke avond uit z’n neus te vreten’

13 juni 2018

Johan Derksen zoekt regelmatig de grens op, en af en toe gaat hij daar overheen. Dat deed hij ook over Humberto Tan, die afgelopen week zijn laatste uitzendingen had bij RTL Late Night. Derksen liet niks heel van de presentator, tot ongenoegen van de heren van RTL Boulevard.


"Hij krijgt een afscheid alsof hij 100 jaar een wereldshow heeft gemaakt”, stelde Derksen. "Ik heb een week lang 20 slijmballen langs zien komen die deden alsof Humberto Onze Lieve Heer was. En waarom kreeg hij een wassen beeld? Omdat hij een talkshow maakte waar geen hond naar keek?"

Uitspraken vallen niet goed
Beau van Erven Dorens haalde in RTL Boulevard hard uit naar de 3 mannen van VI. "Ze zoeken elke keer nieuwe grenzen in onhebbelijkheid op", stelde Van Erven Dorens. Luuk Ikink bespotte Derksen om zijn hatelijke woorden over Tan. "Hij werpt zich op als een soort Braveheart van de Nederlandse televisie terwijl hij voor 3,5 ton elke avond uit zijn neus zit te vreten."

Vrouw van Tan
John van den Heuvel vond het vooral 'ziekelijk dat Derksen de vrouw van Humberto Tan erbij meende te moeten halen.' Derksen stelde dat Ineke Tan 'zich moet laten behandelen' omdat zij bij de laatste reeks uitzendingen in de zaal zat om haar man te steunen.

"Die vrouw zit daar gewoon op de eerste rij om Humberto te steunen. Derksen moet zich zelf laten behandelen. Hij is een ongeleid projectiel", aldus Van den Heuvel.