Inzaghi: Hoop Van Ginkel te behouden voor Milan

Inzaghi: Hoop Van Ginkel te behouden voor Milan

18:52, 25-05-2015 / Laatste Update: 07:20, 13-12-2023

Filippo Inzaghi hoopt Marco van Ginkel te behouden voor AC Milan. De coach van de Italiaanse ploeg ziet graag dat Milan de gehuurde Nederlander definitief van Chelsea overneemt.

De 22-jarige Van Ginkel imponeerde gisteren tijdens de gewonnen wedstrijd tegen Torino. Gedurende het seizoen was de oud-speler van Vitesse vaak geblesseerd en Inzaghi gelooft dan ook dat de impact van Van Ginkel nog veel groter kan zijn.

,,Helaas is hij niet onze speler", vertelt Inzaghi op de site van AC Milan. ,,Maar hij is enorm gegroeid dit jaar. Hij heeft nu acht duels op rij gespeeld en we zien een fantastische speler. Ook op de trainingen is hij erg goed."

,,Chelsea heeft geweldige middenvelder en Marco moet veel spelen. Ik zou hem graag bij AC Milan houden, want hij kan ons ontzettend helpen."

Van Ginkel kwam dit jaar tot slechts zestien optredens vanwege een slepende enkelblessures. De middenvelder kwam in 2013 over van Vitesse naar Chelsea voor acht miljoen pond, maar komt daar niet aan spelen toe. Hij heeft nog een contract tot 2018 in Londen.