Ontbijtshake: Vardy lichtpuntje op saaie EK-dag, GP voor het eerst naar Azerbeidzjan
i

Proshots

Ontbijtshake: Vardy lichtpuntje op saaie EK-dag, GP voor het eerst naar Azerbeidzjan

admin • 08:00, 17-06-2016 / Laatste Update: 09:09, 15-01-2024

Goedemorgen! Duitsland en Polen zouden het klapstuk van de Ek-donderdag moeten worden maar man, wat was dat een saaie pot. Sowieso was de hele dag nou niet echt om te smullen, maar gelukkig bracht Jamie Vardy daar wat verandering in. Hopelijk kunnen we vandaag wel genieten, maar met een wedstrijd als Italië - Zweden moet dat wel lukken, toch? Ena anders kijken we alvast vooruit naar zondag. Dan mag Max de straten van Baku onveilig mag gaan maken!

Duitsland en Polen houden elkaar in evenwicht

Duitsland en Polen zijn donderdag in Parijs in hun tweede groepsduel niet tot scoren gekomen: 0-0. Het duel tussen de buurlanden in het Stade de France stond onder leiding van de vrijwel foutloos fluitende Björn Kuipers, die zes gele kaarten uitdeelde. Ajacied Milik had Polen naar de overwinning kunnen koppen, maar faalde...

Speler van de dag: Vardy’s having a party!

Engeland staat na 2 wedstrijden op 4 punten, nadat het donderdag met 2-1 van Wales had gewonnen. Jamie Vardy had een groot aandeel in die overwinning, door zelf eerst de 1-1 binnen te schieten en later ook nog mee te helpen aan de 2-1. En dat terwijl de spits van Leicester City er pas na rust in kwam. Baas!

Dom ‘Bruintje’: Argentinië gaat het EK winnen

Vrouwen en voetbal... Soms werkt die combinatie prima, maar af en toe gaat het ook hopeloos mis. Zoals nu met de vriendin van pranker Brad Holmes. Holmes dacht dat het leuk zou zijn om haar een paar vragen over het EK te stellen, maar dat kan natuurlijk best lastig zijn voor iemand die niets van voetbal weet.

Preview GP Baku: zwoegen voor Verstappen en Red Bull (video)

Het Formule 1-circus gaat dit weekend voor het eerst naar Azerbeidzjan. Op een supersnelle en soms supersmalle stratenbaan gaan de 22 coureurs los met snelheden tot wel 360 kilometer per uur! Max Verstappen en zijn Red Bull-Tag Heuer krijgen het zwaar in de Grand Prix van Europa.