🎥 | Opnieuw opstootje in stadion LA Dodgers: supporters met elkaar op de vuist

14 oktober 2021

Supporters van het MLB-team LA Dodgers hebben zich opnieuw misdragen. Eerder deze week liep in het in eigen stadion uit de hand toen fans, opnieuw met elkaar, op de vuist gingen. Dat leverde lelijke beelden op!


De wedstrijd tegen San Francisco Giants werd weliswaar gewonnen (7-2), maar sommige aanwezigen hadden de bewuste avond heel wat andere dingen aan hun hoofd. Op beelden is te zien hoe Dodgers-fans van verschillende groepen een woordenwisseling krijgen.

Wangedrag Dodgers-fans
Het gesprek liep letterlijk uit de hand nadat 1 van de heren een rechter landde. Nadat de hel los was gebroken, sprong een security-man ertussen. De fans vochten ondertussen gewoon door. Nadat de dappere beveiliger versterking kreeg, keerde de rust terug. Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen of arrestaties zijn verricht.

Het is wel eens vaker ongezellig op de tribunes van het Dodger Stadium. Afgelopen september ging het ook fout bij de wedstrijd met San Diego Padres. Bij die strijd ging het op meerdere plekken op de tribune mis.