Populaire Gregory Sedoc en Diana Kuip lanceren nieuw sportprogramma ‘EWA’

27 juni 2022

Proshots
Gregory Sedoc Sport Programma AD EWA Even Wat Anders Diana Kuip Vanaf Wanneer

Sportliefhebbers, opgelet! Vanaf deze maandag presenteren oud-sporter Gregory Sedoc (foto) en AD-journalist Diana Kuip het nieuwe sportprogramma 'EWA', wat voor 'Even Wat Anders' staat. Hierin bespreekt het duo sportevenementen die meestal onderbelicht blijven bij het grote publiek.


Volgens Kuip waren de 2 er na een fraaie brainstormsessie snel uit. "We bespreken de sportzomer van 2022 in de breedste zin van het woord", aldus Kuip in de verklaring. "Want er is nog veel meer moois dan alleen de Tour de France en Formule 1. Gregory en ik vinden het leuk om extra in te zoomen op wat minder voor de hand liggende toernooien en onderwerpen."

Analist Sedoc was het daarmee eens en vulde Kuip aan. "Zo geven we een podium aan bijvoorbeeld het WK Atletiek, het WK Hockey, Wimbledon, EK Vrouwen en Tour de France Femmes. Want dat zijn stuk voor stuk sportevenementen die ontzettend spannend zijn en waar je meer over wil weten."

Het is duidelijk dat voormalig topatleet Sedoc er goed opstaat bij televisiekijkend Nederland. Het bekende gezicht kreeg tijdens de Olympische Spelen van vorig jaar veel lof voor zijn enthousiasme, kunde en rust.

Nieuw sportprogramma AD
EWA - het woord dat op straat, of in straattaal, doorgaans 'hoe is het' of 'wat is er aan de hand' als strekking heeft - is elke maandag vanaf 17.00 uur te zien op de website en app van AD, of via AD play. Check hier de 1e uitzending!